u bent hier

Het grote online Sint- en Pietspel


Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Doe mee met ons online spel en neem het op tegen gezinnen uit je buurt, ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk-, doe- en verzamelopdrachten dagen we jouw en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van strafste Pietengezin in onze regio. Op 5 december krijg jij 90 ... Lees meer »

Wij zijn op zoek naar het strafste Pietengezin! Doe mee met ons online spel en neem het op tegen gezinnen uit je buurt, ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan!

Aan de hand van denk-, doe- en verzamelopdrachten dagen we jouw en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van strafste Pietengezin in onze regio.

Op 5 december krijg jij 90 minuten om zoveel mogelijk dingen te zoeken, opdrachten uit te beelden, gekke groepsfoto’s door te sturen, raadsels op te lossen en zoveel meer.
Jij en je gezin kiezen welke opdrachten je uitvoert en welke niet. De foto’s of oplossingen van de raadsels stuur je via Facebook Messenger door aan Sint & Piet. Je verdient punten voor elke opdracht die je goed uitvoert.

Behaal jij de hoogste score? Strijd voor de titel Strafste Pietengezin en kom op voor je eigen goed gekozen goed doel.

Hoe?


Bij de inschrijving kies je als gezin een lokaal goed doel dat je graag wilt steunen. Het inschrijvingsgeld dat je betaalt (5 euro voor leden, 7 voor niet-leden, 2 euro voor houders van een Uit- of Vrijetijdspas), wordt gebruikt om het lokale goede doel te steunen. De winnaar van ons spel krijgt het voorrecht zijn of haar goed doel voor te dragen. De opbrengst van het spel wordt integraal doorgestort aan het jouw gekozen goed doel!

Wat heb je verder nog nodig?


  • Een tablet of smartphone en een Facebook Messenger account om te kunnen communiceren met Sint en Piet.


Je speelt vanuit je eigen huis, met je eigen bubbel, je hoeft je dus niet te verplaatsen. Schrijf je dus snel (vóór 30 november) in en ga de uitdaging aan! Sint en Piet kijken alvast uit naar jullie knotsgekke antwoorden! Inschrijvingen kunnen nadien nog doorlopen voor zover we plaats hebben in onze spelkamers.
Het is mogelijk dat je elders nog een vrije plaats inneemt bij een andere afdeling. Dit heeft geen invloed op je spelervaring of je kansen om te winnen. In de week voor het spel aanvangt, ontvang je een bevestigingsmail met de nodige aanmeldgegevens. In deze mail vind je ook een handige handleiding hoe je op het spel kan inloggen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
n.v.t.
2330 Merksplas
zaterdag 5 december 2020 van 10:30 tot 12:00
Gezinsbond Merksplas
€ 7,0
vangilsanja1@gmail.com
014/71.67.24
merksplas.gezinsbond.be/
merksplas.gezinsbond.be