u bent hier

Het Elfenpad - wandeling


Ons kleuterpad is vernieuwd! De elfjes verwelkomen jullie terug op het Elfenpad. Deze wandeling is 1,5 kilometer lang, door een stukje Buitengoor. De eerste opdracht hangt aan de ingang van het ecocentrum. Het opdrachtenblad kan je vinden aan de balie van het ecocentrum of de dienst toerisme. Let op: laarzen zijn aan te raden na een natte periode. Geen honden toegelaten. Niet toegankelijk ... Lees meer »

Ons kleuterpad is vernieuwd! De elfjes verwelkomen jullie terug op het Elfenpad. Deze wandeling is 1,5 kilometer lang, door een stukje Buitengoor. De eerste opdracht hangt aan de ingang van het ecocentrum. Het opdrachtenblad kan je vinden aan de balie van het ecocentrum of de dienst toerisme. Let op: laarzen zijn aan te raden na een natte periode. Geen honden toegelaten. Niet toegankelijk met rolstoel of buggy.

Ons kleuterpad is vernieuwd! De elfjes verwelkomen jullie terug op het Elfenpad.

Deze wandeling is 1,5 kilometer lang, door een stukje Buitengoor. De eerste opdracht hangt aan de ingang van het ecocentrum. Het opdrachtenblad kan je vinden aan de balie van het ecocentrum of de dienst toerisme.

Let op: laarzen zijn aan te raden na een natte periode. Geen honden toegelaten. Niet toegankelijk met rolstoel of buggy.

Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
2400 Mol
Van 20 juni 2020 tot 31 oktober 2020(ma di wo do vr za zo
Ecocentrum De Goren
gratis
Katrien.Peeters@zilvermeer.be
014816607
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...