u bent hier

Help, mijn kind is vurig en sensitief

18 +

Opvoeding


Wegens het coronavirus zijn we genoodzaakt om onze activiteiten te annuleren. We doen ons best om deze activiteit later te laten doorgaan. We houden jullie op de hoogte. Deze toegankelijke lezing gaat dieper in op de relatie tussen overprikkeling en vurigheid van kinderen. Daarnaast gaan we met ouders van hoogsensitieve kinderen met een sterke wil zoeken naar afstemming in je aanpak van je ... Lees meer »

Wegens het coronavirus zijn we genoodzaakt om onze activiteiten te annuleren. We doen ons best om deze activiteit later te laten doorgaan. We houden jullie op de hoogte.

Deze toegankelijke lezing gaat dieper in op de relatie tussen overprikkeling en vurigheid van kinderen. Daarnaast gaan we met ouders van hoogsensitieve kinderen met een sterke wil zoeken naar afstemming in je aanpak van je kind. Expert Nessie de Zitter was bezorgd om haar sensitieve kinderen. Hierbij miste ze altijd wel een stuk: pas toen ze het stukje 'vurig' (strongwilled, temperamentvol, HSS) ontdekte, viel de puzzel voor haar in elkaar. Tijdens deze lezing mag je inzichten en perspectieven verwachten om anders naar je kind te kijken en er op een andere manier mee om te gaan, aangevuld met praktische tips.
Deze lezing wordt gegeven in samenwerking met Huis van het kind, Gezonde Gemeente, Bib Ravels, stuurgroep welzijn, Zitdazo
#goedinje(Ra)vel(s)!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart bib Ravels
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
donderdag 11 februari 2021 van 19:30 tot 21:30
Bibliotheek Ravels
gratis
info@bibravels.be
014 65 21 56
ravels.bibliotheek.be/agenda/help-mij...