u bent hier

Help- en oogstmoment in onze samentuin


Van 14 tot 17 uur kan je mee helpen een droom te verwezenlijken. We creëren een ontmoetingsplaats met moestuin, speelbos, zithoek, fruit- en notenbos. We delen onze oogst, genieten van het buiten bezig zijn en oogsten natuurlijk wat lekkers. We werken biologisch en met permacultuur principes. Iedereen welkom! Van 14 tot 17 uur kan je mee helpen een droom te verwezenlijken. We creëren een ... Lees meer »

Van 14 tot 17 uur kan je mee helpen een droom te verwezenlijken. We creëren een ontmoetingsplaats met moestuin, speelbos, zithoek, fruit- en notenbos. We delen onze oogst, genieten van het buiten bezig zijn en oogsten natuurlijk wat lekkers. We werken biologisch en met permacultuur principes. Iedereen welkom!

Van 14 tot 17 uur kan je mee helpen een droom te verwezenlijken. We creëren een ontmoetingsplaats met moestuin, speelbos, zithoek, fruit- en notenbos. We delen onze oogst, genieten van het buiten bezig zijn en oogsten natuurlijk wat lekkers. We werken biologisch en met permacultuur principes.

Iedereen welkom!

Samentuin Warmoes
Stokt tegenover nr 134
2400 Mol
zaterdag 12 december 2020van 14:00 tot 17:00
Transitie Mol en Balen
gratis
Peter.zimmerman@telenet.be
0473756587
www.facebook.com/dewarmoes