u bent hier

Hélène Giraud & Thomas Szabo

6 +

Cinefiel


Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Maar komt hun hulp nog op tijd? Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle ... Lees meer »

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Maar komt hun hulp nog op tijd?


Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming ... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?


Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.


 

Miniscule 2: Het tropisch avontuur 5+
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 22 december 2021om 14:00
Schouwburg Noord
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86108/hlne-...