u bent hier

Haven & Kleptomatics - Double Bill Concert

Jazz en blues


Haven Dit nieuwe kwartet brengt interpretaties van traditionals, tijdloze songs afkomstig uit diverse landen, religies en culturen. Haven staat voor een ontmoetingsplaats van verscheidene nationaliteiten en culturen, een plaats waar men in vroegere tijden traditionals zong en speelde waardoor die van generatie op generatie werden doorgegeven. Haven betekent ook: een toevluchtsoord, een ... Lees meer »

Haven
Dit nieuwe kwartet brengt interpretaties van traditionals, tijdloze songs afkomstig uit diverse landen, religies en culturen.

Haven staat voor een ontmoetingsplaats van verscheidene nationaliteiten en culturen, een plaats waar men in vroegere tijden traditionals zong en speelde waardoor die van generatie op generatie werden doorgegeven.

Haven betekent ook: een toevluchtsoord, een rustpunt; een plek waar de muzikanten de luisteraars naartoe hopen te voeren.

Kleptomatics
Zes blazers en een drummer vormen een ongebruikelijke bezetting die speelt, groovet, danst en zwiert op de grens tussen brass en jazz. Opgericht door drummer Yves Peeters brengt Kleptomatics een frisse, eigenzinnige mix van verschillende stijlen, gebundeld in een energieke set.

Sinds het begin staat deze band gekend voor zijn ijzersterke live reputatie. Kleptomatics is dan ook letterlijk van alle markten thuis: van clubs en concertzalen tot straatfeesten en festivals (o.a. Gent Jazz Festival, Copacobana, inJazz Festival, Jazz in’t Park).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
zaterdag 13 februari 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 14,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...