u bent hier

HARTvoorEVENTS

18 +

Omnisport en andere


Heb jij een hart voor events? Het voorbije jaar was megahard voor de Belgische eventsector. Een sector die zoveel en zo bangelijk goed warmte en plezier brengt, daar willen wij iets voor doen. HARTvoorEVENTS is een loopevent op zaterdag 26 juni 2021 in De Schorre in Boom. Je koopt een ticket, komt 5 km lopen, krijgt daarbij een goodiebag én maakt kans op een keitoffe event-gerelateerde prijs. ... Lees meer »

Heb jij een hart voor events?

Het voorbije jaar was megahard voor de Belgische eventsector. Een sector die zoveel en zo bangelijk goed warmte en plezier brengt, daar willen wij iets voor doen.

HARTvoorEVENTS is een loopevent op zaterdag 26 juni 2021 in De Schorre in Boom. Je koopt een ticket, komt 5 km lopen, krijgt daarbij een goodiebag én maakt kans op een keitoffe event-gerelateerde prijs.

Onze doelen zijn dan ook duidelijk: zoveel mogelijk winst voor LIVE2020, een hart onder de riem voor de hele(!) eventsector en natuurlijk een geweldige beleving voor jou. Samen lopen we minstens 2020 km, want zo laten we dat jaar letterlijk achter ons.

Kan je die dag niet aanwezig zijn op HARTvoorEVENTS? Dan is ons HART-pakket iets voor jou: een digitaal pakketje met twee virtuele looproutes én een kans op een keitoffe event-gerelateerde prijs. Die routes krijg je digitaal en kan je gaan lopen wanneer het jou beter uitkomt.

Koop nu je tickets via www.hartvoorevents.be en volg ons op Facebook!

Jij loopt toch mee?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vlinderplein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
zaterdag 26 juni 2021 van 09:00 tot 22:00
€ 25,0