u bent hier

Hartelijk gecondoleerd van Jack Staal

Humor comedy


Met spijt moeten we u melden dat de voorstellingen van “hartelijk gecondoleerd” van Jack Staal eind november/begin december 2020 niet zullen doorgaan. We doen zoals iedereen in dit land onze duit in het zakje om ervoor te zorgen dat het virus zo snel mogelijk de kop ingedrukt kan worden. De afgelopen maanden hebben we nog maar eens gemerkt hoe belangrijk cultuur is in onze samenleving. De ... Lees meer »

Met spijt moeten we u melden dat de voorstellingen van “hartelijk gecondoleerd” van Jack Staal eind november/begin december 2020 niet zullen doorgaan. We doen zoals iedereen in dit land onze duit in het zakje om ervoor te zorgen dat het virus zo snel mogelijk de kop ingedrukt kan worden.

De afgelopen maanden hebben we nog maar eens gemerkt hoe belangrijk cultuur is in onze samenleving. De reacties die we kregen van ons publiek waren nóg warmer dan anders, mensen waren dankbaar dat ze weer even konden genieten van de zo veilig mogelijk georganiseerde voorstellingen van onze jongeren begin oktober. Helaas zal dit nu weer eventjes moeten wachten. Wij beloven dat we er achter de schermen alles aan doen om u zo snel mogelijk en in de meest veilige omstandigheden opnieuw theater te kunnen brengen.

Graag willen wij TSJB Borsbeek zeer nadrukkelijk onze solidariteit betuigen met alle mensen in de zorgsector, want zij zijn het die ons door deze moeilijke periode heen loodsen.
Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Geef de moed niet op en blijf geloven in de helende kracht van theater, muziek en kunst. Wij zien elkaar snel weer.

Toeschouwers die dit wensen kunnen hun gekochte tickets terug laten betalen . We bieden ook aan om een voucher uit te schrijven voor de reeds gekochte tickets en die kan dan gebruikt worden voor één van onze volgende voorstellingen

Hartelijk gecondoleerd van Jack Staal
Plaatsbespreking
eerst reserveren via mail naar tonsjb@gmail.com
of via http://tsjb.org of telefonisch 03 322 16 55
Na bevestiging reservatie kaarten betalen op rekening BE33 7330 2605 5846 van TSJB

Voorverkoop 9,00 € , aan de kassa 11,00

Regie
Jo Vander Cammen

Acteurs
Cini Laureys, Francis De Koninck, Luc Schillemans, Gunter Van den Sande, Vicky Binnemans, Evelien Van Bogaert, Els Bresseleers, Ronny Binnemans, Linda Diels, Thomas Schillemans en Tony ter Heerdt

Rekwisieten
Karin Blommaert en Linda Diels

Techniek
Dirk Vandenbroere en Marcel Heirman

Decor
Decorploeg TSJB onder leiding van Guido Verbaeten

Korte Inhoud
Drie broers en hun zus krijgen te maken met het overlijden van hun vader. Ze moeten de begrafenis regelen en alles wat daarbij hoort. Maar zo worden ze ook geconfronteerd met elkaar. En ja, het water is wel heel diep tussen hen. Martin heeft het veel te druk met carnaval, Fred is vooral druk in café De Scheve Hoek en hun vrouwen Denise en Gerda zijn de baas en willen zich overal bemoeien. De derde broer Gilbert is gescheiden, heeft dus geen last van een vrouw maar heeft wel een dochter Bianca met haar eigen speciale trekjes. En dan is er nog de ongetrouwde zus Maggie. Zij is altijd het dichtst bij vader gebleven en gaat hem ongetwijfeld het meest missen. Misschien brengt deze droeve gebeurtenis de kinderen toch dichter bij elkaar. Of misschien juist nog verder uit elkaar…

Alle info over TSJB op onze website http://tsjb.org
Verder kan je ons ook vinden op facebook https://www.facebook.com/jongerentoneel.sintjanberchmansborsbeek

promofilmpje https://www.youtube.com/watch?v=hDz5YpRXn6c

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parochie lokalen Sint-Jan Berchmans
de Robianostraat 214
2150 Borsbeek
vr 27 november 2020 van 20:15 tot 23:00
za 28 november 2020 van 20:15 tot 23:00 vr 4 december 2020 van 20:15 tot 23:00
za 5 december 2020 van 20:15 tot 23:00
zo 6 december 2020 van 15:01 tot 18:00
TSJB
€ 9,0
tonsjb@gmail.com
tsjb.org
03 322 16 55