u bent hier

Hans Teeuwen | Nou Lekker Dan

Humor comedy


De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende inkijk in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers komen allemaal aan bod. Het voelt allemaal niet zo goed, maar het is wel grappig en daar komen de mensen toch op af. Dus er is geen reden om te veranderen, wat eigenlijk wel diep en triest is ... Lees meer »

De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende inkijk in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers komen allemaal aan bod. Het voelt allemaal niet zo goed, maar het is wel grappig en daar komen de mensen toch op af. Dus er is geen reden om te veranderen, wat eigenlijk wel diep en triest is voor de directe omgeving van Hans Teeuwen. Maar de betalende toeschouwer komt er weer eens het beste vanaf. Nou lekker dan.

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 23 augustus 2020 naar 22 augustus 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers werden gecontacteerd via mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OLT Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2000 Antwerpen
zondag 22 augustus 2021 van 20:30 tot 22:00
LiveComedy.be
€ 39,0
www.livecomedy.be/event/hans-teeuwen-25