u bent hier

Hang je wensen aan de wasdraad!


Heb je nog een wenskaartje in je kast liggen? Heb je een leuk gedicht met kerst- en/of nieuwjaarswensen verzonnen? Hebben je kindjes hun eigen kaartjes geknutseld? Of heb je misschien een stuk textiel waar je iets leuks kan op schrijven of tekenen? Vanaf zaterdag 12 december tot en met woensdag 6 januari zal aan de kerk in elke deelgemeente een wasdraad hangen. Hang je wenskaart hier aan vast ... Lees meer »

Heb je nog een wenskaartje in je kast liggen? Heb je een leuk gedicht met kerst- en/of nieuwjaarswensen verzonnen? Hebben je kindjes hun eigen kaartjes geknutseld? Of heb je misschien een stuk textiel waar je iets leuks kan op schrijven of tekenen?
Vanaf zaterdag 12 december tot en met woensdag 6 januari zal aan de kerk in elke deelgemeente een wasdraad hangen. Hang je wenskaart hier aan vast en steek voorbijgaande Puttenaars een hart onder de riem met een mooie eindejaarsboodschap! Op die manier kunnen we elkaar mentaal een beetje steunen en iedereen alle geluk toewensen.
We moeten er natuurlijk voor zorgen dat al die mooie kaartjes niet wegvliegen met de wind, of helemaal vervagen door de regen. Wees daarom creatief! Probeer je kaart te plastificeren, steek deze in een doorzichtig plastiek zakje of stop je wens in een plastieken fles. Laat je fantasie erop los, maar zorg dat het geheel niet te zwaar weegt. Bevestig er een touwtje aan en hang het stevig vast aan de wasdraad!
Benieuwd hoeveel mensen hun wensen aan elkaar zullen overbrengen door middel van de wenskaartenwasdraad!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Diverse locaties
/
2580 Putte
Van za 12 december 2020 00:00 tot wo 6 januari 2021 23:59
Gemeente Putte
gratis
www.putte.be