u bent hier

Handlettering - De cursus handlettering bestaat uit 3 sessies.

18 +

Creativiteit


Basisatelier In dit basisatelier ontdekken we op een actieve manier heel wat diverse mogelijkheden van het handletteren: letters ontwerpen, contrast toepassen, compositie bepalen, brushpennen, aquarelle potloden, fineliners, decoraties. Het doel van dit atelier is om je eigen werkwijze te ontdekken en op de meest creatieve manieren een quote vorm te geven. Experimenteren met handlettering In ... Lees meer »

Basisatelier
In dit basisatelier ontdekken we op een actieve manier heel wat diverse mogelijkheden van het handletteren: letters ontwerpen, contrast toepassen, compositie bepalen, brushpennen, aquarelle potloden, fineliners, decoraties. Het doel van dit atelier is om je eigen werkwijze te ontdekken en op de meest creatieve manieren een quote vorm te geven.


Experimenteren met handlettering
In dit atelier experimenteren we met verschillende materialen en diverse stijlen. Je doet typografisch onderzoek, creëert achtergronden, maakt verrassende composities en gaat aan de slag met 3D letters en schaduwen. Je eigen werkwijze wordt verder ontwikkeld.

Bullet Journal
Een Bullet Journal is heel wat meer dan een gewone agenda. Het is een persoonlijk werkboek waar je al je plannen en ambities in kwijt kan maar bovenal is het een creatieve bezigheid. Je leert stap voor stap een index maken voor je pagina's, Futur Logs, weekplanning, blikvangers gebruiken en je wordt aangezet om je eerste persoonlijke interessepagina's vorm te geven. Je maakt ook kennis met diverse creatieve materialen en oplossingen die je meteen kan toepassen in jouw persoonlijk Bullet Journal. Voor de aankoop van je eigen (dot)boekje krijg je meer uitleg in de eerste en tweede sessie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal ’t Parkske
Edegemsestraat 26
2640 Mortsel
Van 10 november 2020 tot 24 november 2020 (di van 19:00 tot 21:30,
Vrije Tijd Mortsel
€ 52,0
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
www.mortsel.be/inschrijven