u bent hier

Hallo Politici Live


Wat met de stijgende energiefactuur? Hoe onze energie hernieuwbaar maken? En wat kan er worden gedaan om het eigenaarschap van burgers bij energieprojecten te versterken? Over deze en zoveel andere energievragen kunnen burgers op donderdag 27 april in gesprek gaan met zes politici van alle beleidsniveaus. Op deze tweede editie van ‘Hallo Politici Live’ zal je van gedachten kunnen wisselen met ... Lees meer »

Wat met de stijgende energiefactuur? Hoe onze energie hernieuwbaar maken? En wat kan er worden gedaan om het eigenaarschap van burgers bij energieprojecten te versterken? Over deze en zoveel andere energievragen kunnen burgers op donderdag 27 april in gesprek gaan met zes politici van alle beleidsniveaus.

Op deze tweede editie van ‘Hallo Politici Live’ zal je van gedachten kunnen wisselen met onder meer Kathleen Van Brempt, Koen Kennis, Orry Van de Wauwer, Willem Frederik Schiltz, Tom Van Grieken en Wouter Van Besien. Om de deelnemers optimaal voor te bereiden op hun gesprek bieden we in het begin van de avond, onder begeleiding van onderzoeksinstelling EnergyVille, een workshop over energie aan. Gewoon meeluisteren naar de één-op-één gesprekken is ook een optie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal Zappa
August Leyweg 6
2000 Antwerpen
gratis
www.hallopolitici.be