u bent hier

Haken

Creativiteit


Wil je graag leren haken? Of weet je al wel wat een ‘losse’ en een ‘vaste steek’ is, maar wil je graag nog wat bijleren? Zag je een mooi haakwerk dat je graag zou maken, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen? Dan kun je deelnemen aan onze haaklessen, onder de creatieve begeleiding van Ariadne Flossy. Ze leert je de knepen van het vak en begeleidt je, zodat je op het einde een mooi ... Lees meer »

Wil je graag leren haken? Of weet je al wel wat een ‘losse’ en een ‘vaste steek’ is, maar wil je graag nog wat bijleren? Zag je een mooi haakwerk dat je graag zou maken, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen? Dan kun je deelnemen aan onze haaklessen, onder de creatieve begeleiding van Ariadne Flossy. Ze leert je de knepen van het vak en begeleidt je, zodat je op het einde een mooi resultaat bereikt. Wat je maakt, kies je zelf: misschien vond je een leuke creatie in een boek of tijdschrift, ofwel helpt Ariadne bij het zoeken naar een leuk werkstuk.
Draag een mondmasker zodra je de campus betreedt, registreer je en ontsmet de handen.
Schrijf je in aan de balie van LDC Kruisbos, elke werkdag tussen 9 en 12 uur en 13.30 en 16.30 uur, tel. 03 620 11 60 of via mail ldc.kruisbos@gza.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LDC Kruisbos
Kapellensteenweg 81
2920 Kalmthout
Van 16 september 2020 tot 30 juni 2021
€ 3,0
ldc.kruisbos@gza.be
03 620 11 60