u bent hier

Gwen Cresens Quartet - Eclectica

Folk en wereldmuziek


De mooiste muziek ontstaat daar waar de grenzen vervagen. Onze auto Duits, de TV Koreaans, de koffiebonen Boliviaans. Het ijs komt uit Italië, en de Zweedse zetel staat naast de Mechelse kast van de bomma. Alles hoort bij elkaar, ondeelbaar en uniek. Alles is één. Eclectica. Zo sprokkelt accordeonist Gwen Cresens eclectisch zijn materiaal bij elkaar. Filmmuziek, dansmuziek, tango en valse ... Lees meer »

De mooiste muziek ontstaat daar waar de grenzen vervagen. Onze auto Duits, de TV Koreaans, de koffiebonen Boliviaans. Het ijs komt uit Italië, en de Zweedse zetel staat naast de Mechelse kast van de bomma. Alles hoort bij elkaar, ondeelbaar en uniek. Alles is één. Eclectica. Zo sprokkelt accordeonist Gwen Cresens eclectisch zijn materiaal bij elkaar. Filmmuziek, dansmuziek, tango en valse musette, klassiek, jazz. Alles in één. Eclectica.

Accordeon-ambassadeur Gwen Cresens voelt zich thuis op de meest diverse podia. Hij stond aan de zijde van Arno, Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Les Ballets C de la B, Brussels Jazz Orchestra, Luciano Pavarotti, Henny Vrienten en Taraf de Haidouks.

Het Gwen Cresens Quartet met pianist Bart Van Caenegem, contrabaisist Janos Bruneel en drummer Matthias De Waele, beleefde zijn vuurdoop voor 10.000 toeschouwers tijdens Odegand (Festival van Vlaanderen, Gent) en concerteerde o.a. voor een uitverkochte Rode Zaal tijdens Klara in de Singel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openluchttheater Wiebelplein
Konijnenbergstraat
2530 Boechout
dinsdag 8 juni 2021 van 20:15 tot 22:00
€ 12,0
www.boechout.be/vooruit