u bent hier

Günther Neefs

18 +


In de zomer van 2018 trok Günther Neefs met Guy De Pré naar de VS en volgde daar Route 66. Van Chicago met zijn jazz en soul, trok hij door de Great Plains en zijn blues naar de countrymuziek van Texas. Deze muzikale queeste eindigde in een prachtig cadeau voor de fans met de LP ‘Roots 66’. Met zijn live band zingt hij zijn favoriete nummers. Ticketverkoop start later Günther Neefs is ... Lees meer »

In de zomer van 2018 trok Günther Neefs met Guy De Pré naar de VS en volgde daar Route 66. Van Chicago met zijn jazz en soul, trok hij door de Great Plains en zijn blues naar de countrymuziek van Texas. Deze muzikale queeste eindigde in een prachtig cadeau voor de fans met de LP ‘Roots 66’. Met zijn live band zingt hij zijn favoriete nummers.

Ticketverkoop start later

Günther Neefs
is vanzelfsprekend voor het vak in de wieg gelegd. Anders dan zijn vader koos hij echter relatief snel voor een overwegend Engelstalig repertoire (zonder daarom het Nederlands helemaal links te laten liggen) en precies daarom trad de zoon al snel uit de schaduw van Louis. Zijn warme, doorleefde stem leende zich volgens hem bijzonder voor het soulrepertoire. En dat bleek! De grootste soulklassiekers gaf hij een eigen accent en daarmee groeide hij de laatste dertig jaar uit tot een van Vlaanderens meest geliefde performers.

In de zomer van 2018 trok Günther met Guy De Pré naar Route 66. Van Chicago met zijn jazz en soul, trok hij door de Great Plains en zijn blues richting de countrymuziek van Texas. Deze muzikale queeste eindigde in een prachtig cadeau voor de fans met de LP ‘Roots 66’.

 

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
donderdag 11 maart 2021om 14:00
Schouwburg Rex
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...