u bent hier

Grof Geschud - Lijmen

Humor comedy


‘Lijmen’ bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Tientallen personages dienen zich aan in een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.   Deze topper werd omwille van de maatregelen tegen het coronavirus in maart geannuleerd. Grijp deze tweede kans! Grof Geschud is een ... Lees meer »

‘Lijmen’ bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Tientallen personages dienen zich aan in een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.


 


Deze topper werd omwille van de maatregelen tegen het coronavirus in maart geannuleerd. Grijp deze tweede kans!


Grof Geschud is een Vlaams-Nederlands cabaretduo. Lander Severins en Myrthe van Velden leerden elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.


In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?


Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.


De voorstelling ‘Lijmen’ werd geregisseerd door Raf Walschaerts en Minou Bosua.


 


Tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden

Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua

Dramaturgie: Annalin van Putten

Klankbord: Jens Vydt

Lichtontwerp: Sander Salden

Foto: Get Your Art Together

Ontwerp: Studio Kaplan

Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy


 

Grof Geschud - Lijmen
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 24 oktober 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72136/lijmen-