u bent hier

GRAVENHOF X NOVONOV

Pop en rock


Tijdens de zomermaanden trakteren Gravenhof & Blikfabriek op 4 donderdagavonden met live optredens. De groene binnenkoer van de voormalige fabriek wordt omgetoverd tot klankkast voor verrassende klassieke muziek met een twist bij valavond.   Vanavond op de binnenkoer: Bel Ayre Bel Ayre betekent "mooi lied". Het ensemble ontstond rond sopraan Lieselot De Wilde en gitarist Peter Verhelst. ... Lees meer »

Tijdens de zomermaanden trakteren Gravenhof & Blikfabriek op 4 donderdagavonden met live optredens. De groene binnenkoer van de voormalige fabriek wordt omgetoverd tot klankkast voor verrassende klassieke muziek met een twist bij valavond.

 

Vanavond op de binnenkoer: Bel Ayre

Bel Ayre betekent "mooi lied". Het ensemble ontstond rond sopraan Lieselot De Wilde en gitarist Peter Verhelst. Lieselot is klassieke zangeres, Peter speelt wereldmuziek en jazz. Het ensemble ontwikkelt nieuwe liedinterpretaties door principes uit de klassieke muziek met die uit de jazz en traditionele muziek te combineren. Zonder de authenticiteit van de bestaande liederen uit het oog te verliezen, vertaalt Bel Ayre die naar zijn eigen authentieke muzikale taal en poëzie en plaatst ze naast zelfgeschreven muziek en teksten.

H8 Camera - Novonov feat. Rudy Trouvé & Stef Kamil Carlens
Blikfabriek
Krugerstraat 232
2660 Hoboken
donderdag 24 september 2020om 20:30
Gravenhof Hoboken
gratis
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/76577/bel-...