u bent hier

Gratis workshoppakketje 'Hartjes van leder' - VOLZET

Decoratieve kunst


Bestellen is helaas niet meer mogelijk. Alle 100 gratis pakketjes zijn intussen gereserveerd. Dit doe-het-zelf-pakketje Leren hartjes ‘Erfgoed-editie‘ zorgt voor een eerste kennismaking met lederbewerking. Stap voor stap zetten we ze in elkaar. De leren hartjes zijn het hele jaar leuk! Je kan ze decoratief ophangen aan de deurklink, voor het raam, in de kerstboom, aan je paastakken, een ... Lees meer »

Bestellen is helaas niet meer mogelijk. Alle 100 gratis pakketjes zijn intussen gereserveerd.

Dit doe-het-zelf-pakketje Leren hartjes ‘Erfgoed-editie‘ zorgt voor een eerste kennismaking met lederbewerking. Stap voor stap zetten we ze in elkaar. De leren hartjes zijn het hele jaar leuk! Je kan ze decoratief ophangen aan de deurklink, voor het raam, in de kerstboom, aan je paastakken, een decoratieve tak… Je kan ze blanco laten, maar je zou er ook in/op kunnen stempelen, een tekst op schrijven, schilderen…
Je kan er ook een persoonlijke boodschap in schrijven en cadeau geven. Zo steek je iemand een extra hart onder de riem. Iets wat we deze dagen zeker kunnen gebruiken.
Via de handleiding op de website van Iep Deszign laten we je verschillende mogelijkheden zien zodat je er helemaal je eigen ding van kan maken. Een creatieve bezigheid voor jong en oud.

Ter gelegenheid van de 20ste editie van Erfgoeddag wordt dit pakketje gratis aangeboden.

In dit doe-het-zelf-pakketje ‘Erfgoed-editie‘ vind je de benodigdheden om 2 hartjes van tuigleer te maken. Ze variëren in grootte van 7-10 cm in hoogte en breedte.
inhoud:
-2 boekschroeven
-2 tuigleren reepjes in verschillende afmetingen
-Jute touw om je hartjes op te kunnen hangen
-Een stukje plastic voor als je de hartjes wil personaliseren met tekst of tekening
-Link naar handleiding
-Info-flyer over lederbewerking / Kids-editie

Waar?
THUIS
De bestelde pakketjes zijn, na bestelling via de website en bevestiging via e-mail, op te halen in het Stedelijk Museum Hoogstraten, Begijnhof 9, 2320 Hoogstraten

Wanneer?
zelf te bepalen.
De pakketjes zijn, na bevestiging per e-mail, op te halen vanaf zaterdag 17 april tot en met zaterdag 1 mei volgens de openingsuren van het museum; woensdag tot en met zondag van 14.00 u. tot 17.00 u.

Bestellen?
Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Max. aantal deelnemers
Er worden 100 gratis DIY-pakketjes verdeeld.

Kind- en gezinsvriendelijk?
Ja.

Toegankelijkheid
Kinderen kunnen deze activiteit samen met hun (groot)ouders doen. Op de website vind je een handleiding met enkele varianten terug, zodat het de moeilijkheidsgraad zelf kunt bepalen. De eenvoudigste variant is haalbaar voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stedelijk Museum Hoogstraten
Begijnhof 9
2320 Hoogstraten
Iep Deszign
gratis
www.iep-deszign.com/product/erfgoedda...
www.iep-deszign.com/product/erfgoedda...