u bent hier

Grabbel- en swappas 2020

3 +

1.11.2.0.0


OPGELET! Voor inschrijvingen via de webshop: Het grabbel/swap tarief wordt door een medewerker van de vrijetijdsdienst aan je account gekoppeld. Pas nadien wordt de korting automatisch toegepast. - Wacht met inschrijven voor activiteiten tot je de code van de pas via mail hebt ontvangen (dit zal max 2 werkdagen duren). - Kocht je een pasje in een andere gemeente? Maak een account aan, koppel ... Lees meer »

OPGELET!
Voor inschrijvingen via de webshop: Het grabbel/swap tarief wordt door een medewerker van de vrijetijdsdienst aan je account gekoppeld. Pas nadien wordt de korting automatisch toegepast.
- Wacht met inschrijven voor activiteiten tot je de code van de pas via mail hebt ontvangen (dit zal max 2 werkdagen duren).
- Kocht je een pasje in een andere gemeente? Maak een account aan, koppel je kind via ‘gezinslid toevoegen’ aan je account, stuur de code van je pas door naar uit@lint.be. Na een bevestiging van ons (dit zal max 2 werkdagen duren) zal het kortingstarief automatisch toegekend worden.

De aankoop van een pas geeft je recht op €2 korting op onze sport- en speeldagen en Grabbel- of Swapactiviteiten in de regio (Kontich, Borsbeek, Edegem, Mortsel, Hove en Lint).

De code van je pas zal je toegestuurd worden via mail. We maken geen fysieke pasjes meer. Enkel de code die je van ons ontvangt is belangrijk om je kortingen te verkrijgen (zowel bij ons al in de andere gemeentes van de regio).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
€ 3,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...