u bent hier

God's Own Country

Drama


Johnny werkt van 's morgens tot laat 's avonds op de boerderij van zijn ouders. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny's leven voorgoed veranderen. Johnny werkt van 's morgens tot laat 's avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van ... Lees meer »

Johnny werkt van 's morgens tot laat 's avonds op de boerderij van zijn ouders. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny's leven voorgoed veranderen.

Johnny werkt van 's morgens tot laat 's avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er avontuurtjes die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny's leven voorgoed veranderen.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
wo 31 maart 2021 van 15:00 tot 15:00 wo 31 maart 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 6,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1900/god-s-own-country