u bent hier

Gidsen Sint-Godelieve fotozoektocht


In het volgende gidsenjaar (sept. 2021 - juni 2022) viert Gidsen Sint-Godelieve haar 80-jarig bestaan. Dit konden we niet zomaar laten passeren. Daarom hebben we voor jou een fotozoektocht uitgestippeld in en rond Turnhout die je zal leiden langs locaties die in deze 80 jaar iets betekend hebben voor onze gidsen. 📍: Route in & rond Turnhout. In totaal +/- 22 km 📆: Zaterdag 10 april - dinsdag ... Lees meer »

In het volgende gidsenjaar (sept. 2021 - juni 2022) viert Gidsen Sint-Godelieve haar 80-jarig bestaan.

Dit konden we niet zomaar laten passeren. Daarom hebben we voor jou een fotozoektocht uitgestippeld in en rond Turnhout die je zal leiden langs locaties die in deze 80 jaar iets betekend hebben voor onze gidsen.

📍: Route in & rond Turnhout. In totaal +/- 22 km
📆: Zaterdag 10 april - dinsdag 31 augustus
💶: €6 / formulier
Te koop bij:
> Fietsen Vriens (Korte Gasthuisstraat 45, 2300 Turnhout)
> Toerismehuis ‘t Steentje (Grote Markt 44, 2300 Turnhout)

🦶🏼: Te voet / per fiets / per step / …
💚: Ten voordele van onze nieuwe lokalen

Hoofdprijs💰: Elektrische step t.w.v. €599!


In Turnhout wordt er heel wat gebouwd en verbouwd. Na de werken in de Diksmuidestraat wordt er deze week ook in de Kadasterstraat (straat langs het spoor) verbouwd. De dakwerker die hier bezig is zet tijdens zijn werken de straat af met verbodsborden. Je kan een omleiding nemen door vanuit de Patriottenstraat rechts af te slagen in de Spoorwegstraat. Vervolgens rond je de rotonde aan het station en steek je het spoor over. Over het spoor op de Merodelei neem je de eerste straat links (Kadasterstraat) en vervolgens de eerste rechts (Zandstraat). Vanaf hier zit je terug op het normale parcours en je hebt geen foto gemist.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lokalen Gidsen Sint-Godelieve
Gildenstraat 3-5
2300 Turnhout
Van za 10 april 2021 00:00 tot di 31 augustus 2021 23:59
Scouts en Gidsen Sint-Godelieve
€ 6,0