u bent hier

Gezinsbond Hombeek Repair


Geen verlof voor onze herstellers! Ook op deze derde zaterdag van de maand ben je welkom om je kapotte toestellen te laten herstellen door onze vier experten-herstellers. Zij doen alles om je toestel te herstellen. Gratis en voor iedereen. Wij gooien veel weg! Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. In winkels zegt men snel dat iets niet te herstellen is ... Lees meer »

Geen verlof voor onze herstellers! Ook op deze derde zaterdag van de maand ben je welkom om je kapotte toestellen te laten herstellen door onze vier experten-herstellers. Zij doen alles om je toestel te herstellen. Gratis en voor iedereen.

Wij gooien veel weg! Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. In winkels zegt men snel dat iets niet te herstellen is en dat men beter een nieuw exemplaar koopt. Een waterkoker, een koffiezet, een radio, een lamp, een bijverwarming … In je woning zijn zeker toestellen die niet goed meer werken. Het is spijtig om die weg te gooien of ze kapot te bewaren.

Breng je toestel naar Gezinsbond Hombeek Repair. Onze vier reparateurs kunnen het mogelijk snel terug in orde maken, samen met jou. Iedereen welkom! De herstelling en de aangename sfeer zijn gratis. Elke maand vindt dit op de derde zaterdag van de maand plaats, van 14 tot 17u in Cafe Den Bruinvis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Den Bruinvis
Frans Reyniersstraat 38
2811 Hombeek (Mechelen)
zaterdag 17 augustus 2019 van 14:00 tot 17:00
Gezinsbond Hombeek
gratis
gezinsbondhombeek@hotmail.com
0473 52 92 05
hombeek.gezinsbond.be