u bent hier

Geluk zit in een klein (drie)hoekje (Online)

18 +

Persoon en relaties


Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’: wat is dat precies? Om op die vraag te kunnen antwoorden, verzamelde Gezond Leven alle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk in de geluksdriehoek.   In de workshop ‘Geluk zit in een klein driehoekje’ leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de ... Lees meer »

Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’: wat is dat precies? Om op die vraag te kunnen antwoorden, verzamelde Gezond Leven alle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk in de geluksdriehoek.   In de workshop ‘Geluk zit in een klein driehoekje’ leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt. We toveren de informatie uit de driehoek tot leven zodat je daarna zelf aan de slag kunt met je geluksgevoel.
Aanbod van Avansa Regio Mechelen i.s.m Logo Mechelen, bibliotheken Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Putte, Bonheiden, Putte, Lier en Nijlen. 

In samenwerking met Bibliotheek Berlaar, Bibliotheek Bonheiden, Bibliotheek de Fé, Bibliotheek Duffel, Bibliotheek Nijlen, Bibliotheek Putte, Bibliotheek Sint-Katelijne-Waver, Logo Mechelen

Activity Members: Willy Wuyts

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingplus regio Mechelen - Online
Adegemstraat, 79
2800 Mechelen
donderdag 1 april 2021 van 14:00 tot 16:30
Avansa regio Mechelen
gratis
info@avansa-regiomechelen.be
015 44 41 00
avansa-regiomechelen.be/r/6406
info@avansa-regiomechelen.be
www.avansa-regiomechelen.be