u bent hier

Gekken en Specialisten (madmen and Specialists) - Toneelhuis / Timeau De Keyser & Tibaldus

Tekst en muziektheater


Madmen and Specialists is geschreven door de Nigeriaanse Nobelprijswinnaar Wole Soyinka en speelt zich af in het huis van Bero, een chirurg die terugkomt uit oorlogsgebied. In de kelder houdt hij zijn vader gevangen. Een confrontatie tussen vader en zoon met dodelijke afloop! Madmen and Specialists is geschreven in 1970 door de Nigeriaanse Nobelprijswinnaar Wole Soyinka. Madmen and Specialists ... Lees meer »

Madmen and Specialists is geschreven door de Nigeriaanse Nobelprijswinnaar Wole Soyinka en speelt zich af in het huis van Bero, een chirurg die terugkomt uit oorlogsgebied. In de kelder houdt hij zijn vader gevangen. Een confrontatie tussen vader en zoon met dodelijke afloop!

Madmen and Specialists is geschreven in 1970 door de Nigeriaanse Nobelprijswinnaar Wole Soyinka. Madmen and Specialists speelt zich af in het huis van Bero, een chirurg die pas is teruggekomen uit een oorlogsgebied. Zijn vader, The Old Man, is hem achterna gereisd naar het front, maar die missie ontspoort. Aan het front richt The Old Man een cultus op die het eeuwige geweld en de cyclische destructie vereert. Het tweede deel van het stuk speelt zich af in het operatiekwartier van Bero in de kelder van zijn huis, waar hij The Old Man gevangen houdt en laat bewaken door oorlogskreupelen. Een confrontatie tussen vader en zoon met dodelijke afloop!  

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 13/02/21 om 20:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 13,5
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1746/toneelhuis-/-t...