u bent hier

Geef darmkanker geen kans, Luc Colemont

18 +

Gezondheid en zorg


Iedere dag verliezen vijf families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker de ‘ideale ziekte’ om vroegtijdig op te sporen en is de kans op genezing méér dan 90%. Maagdarmspecialist Luc Colemont, stichter van de vzw Stop Darmkanker, strijdt al jaren tegen deze sluipmoordenaar. ‘Als je de vijand niet kent kan je nooit de oorlog winnen, daarom ... Lees meer »

Iedere dag verliezen vijf families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker de ‘ideale ziekte’ om vroegtijdig op te sporen en is de kans op genezing méér dan 90%.
Maagdarmspecialist Luc Colemont, stichter van de vzw Stop Darmkanker, strijdt al jaren tegen deze sluipmoordenaar. ‘Als je de vijand niet kent kan je nooit de oorlog winnen, daarom zijn informatie en voorlichting zo belangrijk.’
Een boeiende uiteenzetting, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft: minder leed door darmkanker, méér gezonde levensjaren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Aambeeld
della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
dinsdag 30 maart 2021 van 20:00 tot 22:30
Davidsfonds - Aartselaar
€ 12,0
ccaartselaar.recreatex.be/
www.cultureelcentrumaartselaar.be
ccaartselaar.recreatex.be