u bent hier

Gedachten onder de loep: Filosofische speurtocht

7 +


Van 9 tot 17 april 2021 vindt de eerste editie van de Week van de Kinderfilosofie plaats. Het thema is NATUUR. Filodroom is dolenthousiast over dit initiatief en slaat de handen in elkaar met Natuurpunt. Op verschillende dagen, in verschillende natuurgebieden kan je meedoen aan een filosofische speurtocht. Haal je speurneus maar boven en snuffel rond in het tasje vol filosofische denkvragen en ... Lees meer »

Van 9 tot 17 april 2021 vindt de eerste editie van de Week van de Kinderfilosofie plaats. Het thema is NATUUR.
Filodroom is dolenthousiast over dit initiatief en slaat de handen in elkaar met Natuurpunt. Op verschillende dagen, in verschillende natuurgebieden kan je meedoen aan een filosofische speurtocht.
Haal je speurneus maar boven en snuffel rond in het tasje vol filosofische denkvragen en speelse opdrachten. Bij binnenleveren van het tasje krijgt elk deelnemend kind een geschenkje. Je kan deelnemen aan meerdere speurtochten. Er is een ruim en gevarieerd aanbod van vragen en opdrachten. Plaatsen zijn beperkt tot 16 gezinnen per dag. Vertrek telkens tussen 13u. en 15u.30, om de 10 min. Meer informatie op de website www.filodroom.be

Toon kaart den Battelaer
Gentsesteenweg 60/66
2800 Mechelen
ma 12/04/21 van 13:00 tot 17:00
Filodroom
€ 10,0
www.filodroom.be