u bent hier

GEANULLEERD Daylight jutten met DJ Donker & Benny Bang

6 +


‘Je hoeft je hand maar in de Schelde te steken om in verbinding te staan met de rest van de wereld.’ Gewapend met handschoenen en emmer trek je richting ‘s werelds mooiste erfgoedspot. Na een eerste shock over hoe er met deze dierbare plek omgegaan wordt, steek je de handen uit de mouwen op het ritme van DJ Donker en Benny Bang. Van 6 tot 99 jaar.       Organisatie: STORMKOP. De workshops ... Lees meer »

‘Je hoeft je hand maar in de Schelde te steken om in verbinding te staan met de rest van de wereld.’ Gewapend met handschoenen en emmer trek je richting ‘s werelds mooiste erfgoedspot. Na een eerste shock over hoe er met deze dierbare plek omgegaan wordt, steek je de handen uit de mouwen op het ritme van DJ Donker en Benny Bang. Van 6 tot 99 jaar.
 
 
 
Organisatie: STORMKOP. De workshops vinden plaats om 10, 13 en 16 uur. Duur: 1 uur. . Reservering verplicht. Aantal plaatsen: Inschrijven enkel de dag zelf mogelijk. Iedereen verplicht inchecken via www.stormkop.be, conform coronamaatregelen en contact tracing.. Reserveren kan tot: 23 april 2021 09:00. Website reserveren: https://www.stormkop.be/hallo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Droogdokkensite | STORMKOP
Droogdokkenweg 4
2030 Antwerpen
zondag 25 april 2021 van 09:30 tot 18:00
Erfgoeddag
gratis