u bent hier

Geannuleerd: Volta 2.0


Na een succesvolle eerste editie brengt Mad Hatters Dance Company Volta 2.0. Een afwisselende en wervelende dansvoorstelling, waarin verschillende thema’s, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. Deze samenwerking met Dansstudio Tokati, Dansstudio Kick-iT en Dansstudio Scintillare wordt daarbovenop aangevuld met verschillende gastoptredens!  Volta 2.0 creëert een podium en een ... Lees meer »

Na een succesvolle eerste editie brengt Mad Hatters Dance Company Volta 2.0. Een afwisselende en wervelende dansvoorstelling, waarin verschillende thema’s, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. Deze samenwerking met Dansstudio Tokati, Dansstudio Kick-iT en Dansstudio Scintillare wordt daarbovenop aangevuld met verschillende gastoptredens!  Volta 2.0 creëert een podium en een professionele context voor dansers van verschillende leeftijden en brengt hen samen. Voor ...

Na een succesvolle eerste editie brengt Mad Hatters Dance Company Volta 2.0. Een afwisselende en wervelende dansvoorstelling, waarin verschillende thema’s, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. Deze samenwerking met Dansstudio Tokati, Dansstudio Kick-iT en Dansstudio Scintillare wordt daarbovenop aangevuld met verschillende gastoptredens! 

Volta 2.0 creëert een podium en een professionele context voor dansers van verschillende leeftijden en brengt hen samen. Voor dansliefhebbers die van variatie houden, is deze voorstelling een echte aanrader!

Organisatie & info: Mad Hatters Dance Company – madhattersdc@hotmail.com Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
zondag 27 september 2020om 19:00
Mad Hatters Dance Company
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...