u bent hier

GEANNULEERD: ‘Van Beethoven tot vandaag’ door Brecht Vandenbogaerde

18 +

Kunst en kunsteducatie


In 2020 zou Ludwig van Beethoven zijn 250ste verjaardag gevierd hebben. In alle concertzalen wordt om die reden extra aandacht besteed aan zijn muzikale nalatenschap. Brecht Vandenbogaerde is musicoloog en hoornist. Hij woont in Puurs en is werkzaam als leraar muziekgeschiedenis, muziekcultuur, hoorn, muziek en esthetica (Servaisacademie Halle, De Academie Londerzeel en Sint-Pieterscollege ... Lees meer »

In 2020 zou Ludwig van Beethoven zijn 250ste verjaardag gevierd hebben. In alle concertzalen wordt om die reden extra aandacht besteed aan zijn muzikale nalatenschap.
Brecht Vandenbogaerde is musicoloog en hoornist. Hij woont in Puurs en is werkzaam als leraar muziekgeschiedenis, muziekcultuur, hoorn, muziek en esthetica (Servaisacademie Halle, De Academie Londerzeel en Sint-Pieterscollege Jette). In de lezing 'van Beethoven tot vandaag' vertelt hij over de invloed van Beethoven op de muziek uit de 19de eeuw tot vandaag. Voorzien van voldoende luisterfragmenten en een aantrekkelijke presentatie neemt hij het publiek twee uur mee in het leven, werk en de muziek van deze invloedrijke componist met Vlaamse roots.

Voordracht i.s.m. Davidsfonds Puurs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Binder zaal Spil
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
donderdag 5 november 2020 van 20:00 tot 22:00
cc Binder Puurs
€ 8,0
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05