u bent hier

GEANNULEERD: Toast Literair: ‘Kurtoisie’ door Kurt Van Eeghem

18 +

Samenleving


Een andere kijk op 'hoffelijkheid' en 'omgangsvormen'. Zijn de etiquetteregels nog van deze tijd? Een negatief antwoord wil zeggen dat het anders kan en moet. In deze lezing worden originele, vaak grappige maar toch ook zeer boeiende alternatieven voorgesteld. We nemen een duik in het verleden en zo ontdekken we de echte waarde van 'etiquette' en dat durft al eens tegen te vallen. De ... Lees meer »

Een andere kijk op 'hoffelijkheid' en 'omgangsvormen'. Zijn de etiquetteregels nog van deze tijd? Een negatief antwoord wil zeggen dat het anders kan en moet. In deze lezing worden originele, vaak grappige maar toch ook zeer boeiende alternatieven voorgesteld. We nemen een duik in het verleden en zo ontdekken we de echte waarde van 'etiquette' en dat durft al eens tegen te vallen. De luisteraar krijgt een fascinerend verhaal te horen en kan, zoals het hoort, zijn vragen toetsen aan de stellingen van de spreker.

Kurt Van Eeghem ademt cultuur. Bekend van radio en televisie, geroemd om zijn welsprekendheid en wellevendheid. Kurt is vandaag volledig in zijn sas op Klara.

Gevolgd door een hapje en een drankje in zaal Kristal.

I.s.m. Davidsfonds Puurs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder, Podiumzaal Klapper
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
zondag 24 januari 2021 van 10:30 tot 12:30
cc Binder Puurs
€ 12,0
03 203 27 05