u bent hier

GEANNULEERD: Schoolvoorstelling: Geel - 2ATER PRODUCTIES

3 +


De voorstelling kreeg op 23.10.2019 een uitstekende vier sterren-recensie in de Theaterkrant: "Een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept. Het mengen van kleuren heeft iets magisch. De makers hebben dat niet alleen goed begrepen, dat ze dit in een heldere, komische, muzikale en betekenisvolle verhaallijn hebben weten te vertalen, is zeer ... Lees meer »

De voorstelling kreeg op 23.10.2019 een uitstekende vier sterren-recensie in de Theaterkrant: "Een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept. Het mengen van kleuren heeft iets magisch. De makers hebben dat niet alleen goed begrepen, dat ze dit in een heldere, komische, muzikale en betekenisvolle verhaallijn hebben weten te vertalen, is zeer bewonderenswaardig. In een speelse en nauwkeurige regie van Sanne Zweije".


Geel is de kleur van de zon, van blijdschap.

In ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is.

Zelfs de jongste bezoekers zitten op gele kussentjes.Anastasiia laat allerlei grappige gele bewoners tot leven komen.

Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt.

Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet.

In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts…Anastasiia Liubchenko studeerde af in pantomime en regie voor animatie. Ze speelde in meerdere kinderproducties. Naast theatermaken schildert ze ook. Deze creatieve kant is vast onderdeel van haar theatervoorstellingen.

Zo is de inspiratiebron voor ‘Geel’ de vele schakeringen geel die Vincent Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Voor kinderen van de eerste en tweede kleuterklas.
In samenwerking met CC Ter Dilft Bornem.
Bij voldoende inschrijvingen, kan een tweede voorstelling georganiseerd worden om 10.30u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder - theaterzaal Kollebloem
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
dinsdag 9 maart 2021 van 14:00 tot 14:35
cc Binder Puurs
€ 5,0
forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05