u bent hier

GEANNULEERD: Schoolvoorstelling: De ridder die bang was in het donker - Poppentheater Wortel

3 +

Figuren en poppentheater


Een gevoelige en visuele voorstelling voor ridders en prinsessen Iedere morgen na het ontbijt gaat de kleine ridder William naar de ridderschool, hoewel hij veel liever helemaal boven in zijn boom zit. Van daaruit kan hij alles goed zien. Ook het mooie kasteel daarboven op de berg, waar prinses Silvia woont. Met haar zou hij graag willen spelen maar dat mag niet. Daarom zien ze elkaar enkel ’s ... Lees meer »

Een gevoelige en visuele voorstelling voor ridders en prinsessen

Iedere morgen na het ontbijt gaat de kleine ridder William naar de ridderschool, hoewel hij veel liever helemaal boven in zijn boom zit. Van daaruit kan hij alles goed zien. Ook het mooie kasteel daarboven op de berg, waar prinses Silvia woont. Met haar zou hij graag willen spelen maar dat mag niet. Daarom zien ze elkaar enkel ’s nachts. Alleen heeft William een groot geheim… hij is bang in het donker.

In deze voorstelling wordt er met tafelpoppen, handpoppen en objecten gespeeld. Met het openen van enkele conservenblikken ontstaat het decor én het verhaal. Een verhaal over angst, over grote en kleine geheimen en over echte vriendschap. Wortel brengt hiermee een vrolijke, gevoelige maar vooral een sterk visuele voorstelling voor ridders en prinsessen.Geert Van Doorselaere: ideeën, poppen, decor en spel
Maria Mirabela Valea: techniek
Bruno Smeyers: eindregie
Marianne Timbal: lesmap

Schoolvoorstelling voor kinderen van de tweede en derde kleuterklas.
In samenwerking met CC Ter Dilft Bornem.
Bij voldoende inschrijvingen, kan een tweede voorstelling georganiseerd worden om 10.30u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC de Nestel
Buisstraat 19c
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
dinsdag 8 december 2020 van 13:30 tot 14:20
cc Binder Puurs
€ 5,0
forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.ccbinder.be