u bent hier

GEANNULEERD: Joker - Todd Phillips

Griezelfilm of horror, Drama, Cinefiel, Meerdere filmgenres


Joker draait om de iconische aartsvijand van Batman en is een origineel op zichzelf staand verhaal. Todd Phillips zet een portret neer van Arthur Fleck, een man die door de maatschappij wordt genegeerd. De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Voorlopig annuleren we daarom reeds al onze activiteiten ... Lees meer »

Joker draait om de iconische aartsvijand van Batman en is een origineel op zichzelf staand verhaal. Todd Phillips zet een portret neer van Arthur Fleck, een man die door de maatschappij wordt genegeerd.

De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Voorlopig annuleren we daarom reeds al onze activiteiten vanaf 29 oktober tot en met 19 november. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht. Meer info op www.cinema-plaza.be/cultuur-coronaproof

Halloween in Cinema Plaza. Joker is geen klassieke superheldenfilm, maar een rauwe en diepgaande karakterstudie over het leven van de iconische aartsvijand van Badman.

GEANNULEERD: Joker
Toon kaart Cultuurcentrum Cinema Plaza
Handelsstraat 8
2570 Duffel
za 31/10/20 van 20:15 tot 22:16
€ 5,0
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be