u bent hier

Geannuleerd - GRUWELIJKE RIJMEN

6 +

Animatie en kinderfilms


De verfilming van Roald Dahls ‘Gruwelijke rijmen’ brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal. De film is even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een ... Lees meer »

De verfilming van Roald Dahls ‘Gruwelijke rijmen’ brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal.
De film is even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. Waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan?
Onder het alziend oog van de boze wolf, lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

De wolf, de vertelstem, heeft alle kennis in pacht en overal een antwoord op. Een uitdagende film met een waaier aan boeiende invalshoeken.

Jakob Schuh, Jan Lachauer - GB - 2016 - Gesproken taal Nederlands.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
woensdag 4 november 2020 van 15:00 tot 16:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 7,0
tickets.mortsel.be/ProgrammaDetail.as...