u bent hier

GEANNULEERD - De Woordenaar - De Kolonie MT en Bruno Vanden Broecke

Tekst en muziektheater


'De Woordenaar' wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten van De Kolonie MT duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat ... Lees meer »

'De Woordenaar' wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten van De Kolonie MT duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het...

Een man komt op, als de zon. Hij is al opgewarmd. Strak in het pak schraapt de man zijn keel en heet zijn publiek welkom. Onmiddellijk stelt hij hen gerust: wat de wetten niet kunnen regelen, regelt hij ter plekke met een Verhaal over Liefde en Verlies. Een verhaal over dat “zoekertje in de gazet van het bestaan waar we morgen de patattenschillen in draaien”. Hij spreidt zijn armen en doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

GEANNULEERD - De Woordenaar
Toon kaart Cultuurcentrum Cinema Plaza
Handelsstraat 8
2570 Duffel
za 30/01/21 van 20:15 tot 21:30
€ 19,0
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be