u bent hier

Geannuleerd: De Mens


Deze voorstelling wordt verplaatst naar seizoen 2021-2022. Het management van De Mens liet ons weten dat hun tournee met een jaar wordt uitgesteld. De Mens is al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), maar anno 2020 zijn Frank Vander linden en zijn kompanen energieker, populairder en geliefder dan ooit. Met een respectabel repertoire onder de arm, zakken ze ... Lees meer »

Deze voorstelling wordt verplaatst naar seizoen 2021-2022. Het management van De Mens liet ons weten dat hun tournee met een jaar wordt uitgesteld. De Mens is al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), maar anno 2020 zijn Frank Vander linden en zijn kompanen energieker, populairder en geliefder dan ooit. Met een respectabel repertoire onder de arm, zakken ze om de vijf à zes jaar bovendien al eens graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen ...

Deze voorstelling wordt verplaatst naar seizoen 2021-2022. Het management van De Mens liet ons weten dat hun tournee met een jaar wordt uitgesteld.

De Mens is al meer dan vijfentwintig jaar leverancier van Doorvoeld Entertainment (c), maar anno 2020 zijn Frank Vander linden en zijn kompanen energieker, populairder en geliefder dan ooit. Met een respectabel repertoire onder de arm, zakken ze om de vijf à zes jaar bovendien al eens graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. Ditmaal doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire. En zo vertellen ze in De Mens Late Night hun dwingend verhaal op een geheel nieuwe, stijlvolle manier.

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
zaterdag 30 januari 2021om 20:15
Schouwburg Rex
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...