u bent hier

GEANNULEERD: CINE XS: De slak en de walvis

6 +


Een kleine slak wil graag de wereld ontdekken maar kan dit niet alleen. Gelukkig is er een grote walvis die haar graag mee wil nemen. Samen beleven ze de mooiste avonturen. Tot er op een dag iets vreselijks gebeurt: de walvis spoelt aan op het strand. Gelukkig is de slak er om hem te redden! ‘De slak en de walvis’, naar het kinderboek van Julia Donaldson, wordt voorafgegaan door drie korte ... Lees meer »

Een kleine slak wil graag de wereld ontdekken maar kan dit niet alleen. Gelukkig is er een grote walvis die haar graag mee wil nemen. Samen beleven ze de mooiste avonturen. Tot er op een dag iets vreselijks gebeurt: de walvis spoelt aan op het strand. Gelukkig is de slak er om hem te redden! ‘De slak en de walvis’, naar het kinderboek van Julia Donaldson, wordt voorafgegaan door drie korte animatiefilms.

Een kleine slak wil graag de wereld ontdekken maar kan dit niet alleen. Gelukkig is er een grote walvis die haar graag mee wil nemen. Samen zien ze van alles: ijzige bergen, hete vulkanen, tropische stranden en oceanen. En ze maken heel wat mee. Maar op een dag gebeurt er iets vreselijks: de walvis spoelt aan op het strand en kan niet meer wegkomen. Gelukkig is de slak er om hem te redden. Want ook als je klein bent, kan je een grote held zijn!

Van de makers van ‘De Gruffalo’, ‘Stap Maar Op Mijn Bezemsteel’ en ‘De Wegpiraat’ is dit een gloednieuwe compilatie voor kinderen, waarvan de hoofdfilm ook nu weer gebaseerd is op een kinderboek van Julia Donaldson. De slak en de walvis wordt voorafgegaan door drie korte animatiefilms.

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Te koop aan onze ticketbalie en via deze link.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen.
Te koop aan onze ticketbalie en via deze link.

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
woensdag 16 december 2020om 14:00
Zaal 't Getouw
€ 6,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...