u bent hier

GEANNULEERD ChorWerk Ruhr olv. Florian Helgath

Klassieke muziek


Tot onze grote spijt moeten wij u meedelen dat het koor beslist heeft om het concert te annuleren door de huidige reisbeperkingen als gevolg van COVID-19.  Uiteraard betalen wij uw tickets terug. Tickethouders ontvangen een bericht.  ------------------------ Wij zetten uw veiligheid en gezondheid op de eerste plaats en volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. We ontvangen u ... Lees meer »

Tot onze grote spijt moeten wij u meedelen dat het koor beslist heeft om het concert te annuleren door de huidige reisbeperkingen als gevolg van COVID-19. 
Uiteraard betalen wij uw tickets terug. Tickethouders ontvangen een bericht. 

------------------------
Wij zetten uw veiligheid en gezondheid op de eerste plaats en volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. We ontvangen u graag helemaal coronaproof. Onze artiesten staan te popelen om het beste van zichzelf te geven. Dus - ondanks de vele maatregelen - vergeet vooral niet om te komen genieten!


Mauricio Kagel gaf eind de jaren 1970 een eigen benadering van de typische koralen van Johann Sebastian Bach. De 53 koralen die Kagel in zijn ‘Chorbuch’ bundelde, mogen nooit allemaal na elkaar worden uitgevoerd; voor de rest staat het de uitvoerders om aantal en volgorde zelf te bepalen. Doorheen het koorboek gaat de slinger heen en weer tussen humoristische overdrijving en emotionele intensiteit. Eén van de vele opmerkelijke aantekeningen in de partituur luidt: ‘Unschön singen’. Bij Kagel is het theatrale nooit veraf. ChorWerk Ruhr is één van Duitslands meest opmerkelijke koren, met een repertoire dat reikt van Bach tot Schönberg en verder. Hun eerdere uitvoeringen van het ‘Chorbuch’ werden bijzonder positief onthaald in Duitsland, met name tijdens de Ruhrtriënnale in 2018.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
za 24 oktober 2020 van 17:00 tot 18:00 za 24 oktober 2020 van 20:00 tot 23:55
tickets@desingel.be
+32 (0)3 248 28 28
desingel.be/nl/programma/muziek/geann...