u bent hier

GEANNULEERD: BEEN THERE LIVE: The White Cats


Ongeveer zeven jaar geleden, zijn we gestart met onze muziekband. Op een familiefeestje kwam het zotte idee om een rockband op te richten. Allemaal familieleden, toch iets unieks. Ons grootvader/schoonvader is Taaf Decat. De nummers die we spelen zijn rocknummers. We spelen covers van de Rolling Stones, Foo Fighters, Adele, John Hiatt, maar ook Belgische nummers staan op onze playlist. Ons ... Lees meer »

Ongeveer zeven jaar geleden, zijn we gestart met onze muziekband. Op een familiefeestje kwam het zotte idee om een rockband op te richten. Allemaal familieleden, toch iets unieks. Ons grootvader/schoonvader is Taaf Decat.
De nummers die we spelen zijn rocknummers. We spelen covers van de Rolling Stones, Foo Fighters, Adele, John Hiatt, maar ook Belgische nummers staan op onze playlist.
Ons eerste optreden was op het familieweekend in de Ardennen. Daarna hadden we de mogelijkheid om op verjaardagsfeesten, vriendenfeestjes op te treden. Ons eerste optreden voor het grote publiek was op Kalfort Kermis, op de kiosk aan het ouderlijk huis van Octaaf Decat. Daarna volgden nog regelmatig optredens in de omgeving.
In 2020 stonden enkele optredens gepland maar door covid-19 zijn deze allemaal uitgesteld. Daarom dat de uitnodiging om op te treden in CC de Binder met plezier aanvaard werd. Wij beloven daarom om ons best te doen en er een spetterend optreden van te maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder - theaterzaal Kollebloem
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
woensdag 4 november 2020 van 20:00 tot 21:00
cc Binder Puurs
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05