u bent hier

GEANNULEERD - Atlas - Antwerpen (retour)


Amina Belôrf stelt zich vragen over haar plaats in de wereld aan de hand van een poëtische voorstelling over de levenswandel van haar vader. Mohamed Belôrf groeide op in het Atlasgebergte in Noord-Marokko, en kwam in de jaren '70 na vele omzwermingen als gastarbeider in België. HIj vond een 'tussenstophuis' op het Kiel in Antwerpen. Nu de Antwerpse straten zijn passen moeten missen brengt zijn ... Lees meer »

Amina Belôrf stelt zich vragen over haar plaats in de wereld aan de hand van een poëtische voorstelling over de levenswandel van haar vader. Mohamed Belôrf groeide op in het Atlasgebergte in Noord-Marokko, en kwam in de jaren '70 na vele omzwermingen als gastarbeider in België. HIj vond een 'tussenstophuis' op het Kiel in Antwerpen. Nu de Antwerpse straten zijn passen moeten missen brengt zijn dochter Amina deze poëtische weergave van hun beider omzwermingen, zoektochten en vragen. Tekenaar Ludwig Lemaire en ud-speler Ernest Vanrintel begeleiden haar live met beeld en muziek.
Zij brengen deze vertelvoorstelling als op de eerste dag van het Intercultureel Vertelfestival van "Een DROOM van een STAD", een project van De Verhalenwerf interculturele vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultureel Ontmoetingscentrum Sint-Andries (coStA)
Sint-Andriesplaats 24
2000 Antwerpen
zaterdag 26 september 2020 van 15:00 tot 16:30
De Verhalenwerf interculturele vzw
gratis
info@verhalenwerf.be
03 260 80 50