u bent hier

Functional Training © - SHAPE

16 +


voor dames en heren In deze sessies proberen we de deelnemers die nog geen of weinig conditie hebben op een trage en verantwoorde manier naar een gezond uithoudingsniveau te brengen. In deze groepsessies, met aandacht voor alle spiergroepen, verhogen we het uithoudingsvermogen en de spierkracht. De oefeningen worden uitgevoerd in groep, maar er is zeker aandacht voor individuele techniek en ... Lees meer »

voor dames en heren

In deze sessies proberen we de deelnemers die nog geen of weinig conditie hebben op een trage en verantwoorde manier naar een gezond uithoudingsniveau te brengen.
In deze groepsessies, met aandacht voor alle spiergroepen, verhogen we het uithoudingsvermogen en de spierkracht. De oefeningen worden uitgevoerd in groep, maar er is zeker aandacht voor individuele techniek en opvolging.

Elke 1ste donderdag van de maand zal een sessie boksfun georganiseerd worden door een bekwame lesgever van onze gevechtsportclub. De andere donderdagen zullen verzorgd worden door Personal Trainers.

De sessies starten met een opwarming, waarna de eigenlijke workout start.
Dit wekelijks sportmoment heeft de ambitie de conditie van de deelnemers aanzienlijk te verbeteren en zo het gezondheidsniveau op te krikken.

- onder voorbehoud van coronamaatregelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportpark De Hoogt
De Hoogt
2360 Oud-Turnhout
Van do 1 oktober 2020 00:00 tot do 17 december 2020 00:00
Sportpromotie vzw Oud-Turnhout
€ 50,0
reservaties.oud-turnhout.be