u bent hier

Functional Training © - POWER

16 +


voor dames en heren Deze sessies hebben de ambitie getrainde deelnemers wekelijks een bijkomende conditietraining aan te beiden die een aanvulling kan zijn op hun al actieve bezigheden. Of je nu een getraind wielertoerist of wielrenner bent, een tennisser, een zaalsporter, voetballer, atletieker,... Deze bijkomende, veelzijdige training zal je algemene conditie op peil brengen en/of houden! Er ... Lees meer »

voor dames en heren

Deze sessies hebben de ambitie getrainde deelnemers wekelijks een bijkomende conditietraining aan te beiden die een aanvulling kan zijn op hun al actieve bezigheden. Of je nu een getraind wielertoerist of wielrenner bent, een tennisser, een zaalsporter, voetballer, atletieker,... Deze bijkomende, veelzijdige training zal je algemene conditie op peil brengen en/of houden!

Er zal voldoende aandacht zijn voor snelheid, uithouding, kracht, snelkracht, reactiesnelheid en lenigheid. Uiteraard kan er ook ruimte zijn voor persoonlijke opvolging op vraag van de deelnemers.

De sessies starten net als de Easy Fit-groep met een opwarming.
De 1ste donderdag is er steeds de funboks-sessie onder leiding van de gevechtsportclub, de andere donderdagen zullen de sessies geleid worden door een Personal Trainer.

- onder voorbehoud van coronamaatregelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportpark De Hoogt
De Hoogt
2360 Oud-Turnhout
Van do 1 oktober 2020 00:00 tot do 17 december 2020 00:00
Sportpromotie vzw Oud-Turnhout
€ 50,0
reservaties.oud-turnhout.be