u bent hier

Full Contact Tour - NIEUWE DATUM!

1.3.8.0.0


De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig. Los daarvan is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies, prijzen, sterren en een steeds maar groeiend publiek. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet ... Lees meer »

De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig. Los daarvan is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies, prijzen, sterren en een steeds maar groeiend publiek. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium. En geef toe, niemand is te ...

De Full Contact Tour is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig. Los daarvan is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies, prijzen, sterren en een steeds maar groeiend publiek. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium. En geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus niet nog meer inkt aan verspillen.

15 - 12 euro
-19 jaar: 7,5 euro
www.stevenmahieu.be

HERNEMING

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Mahieu vindt met zijn morbide humor het perfecte evenwicht tussen spot en respect. - De Standaard

Zijn humor is pijnlijk grappig, en snijdt heel scherp. - VRT News

Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood. - De Morgen

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 26 november 2020van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
€ 15,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...