u bent hier

Friday Blending Sessions


Friday Blending Sessions, dat is een brede waaier aan kunst en artiesten! Mensen van verschillende achtergronden en alle leeftijden komen samen om nieuwe dingen te ontdekken en connecties te maken. Friday Blending sessions prikkelt al je zintuigen door muziek, kunst, eten, poëzie en meer. Op 10 juli krijg je een blend van dj sessies, een mini markt met standjes van twee creatieve powerwomen en ... Lees meer »

Friday Blending Sessions, dat is een brede waaier aan kunst en artiesten! Mensen van verschillende achtergronden en alle leeftijden komen samen om nieuwe dingen te ontdekken en connecties te maken. Friday Blending sessions prikkelt al je zintuigen door muziek, kunst, eten, poëzie en meer.

Op 10 juli krijg je een blend van dj sessies, een mini markt met standjes van twee creatieve powerwomen en een krachtige expo over adoptie uit Rwanda. In het kader van Black History Month organiseerde Rwanda en Zo Veel Meer (RZM) deze expo die je laat zien hoe het is om op te groeien als Rwandees kind in een witte omgeving. De beelden voor de expo werden aangeleverd door fotografe Trudy Kazangu. Ondertussen geniet je non stop van spoken word & warme sounds van over de hele wereld!

Het terras en grasveld zijn vrij toegankelijk en je hoeft hiervoor niet te reserveren. Ook onze events zijn gratis, maar om het veilig te houden geldt er wel een maximum capaciteit voor events die binnen plaats vinden. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam. Conform de huidige veiligheidsmaatregelen vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOMERFABRIEK
Minkelersstraat, Zurenborg
2600 Berchem (Antwerpen)
vrijdag 10 juli 2020 van 15:00 tot 01:00
Zomer van Antwerpen
gratis
www.zomerfabriek.be/friday-blending-s...