u bent hier

Frederike Migom

9 +

Cinefiel


De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden. Maar wanneer ze op een dag met haar papa moet vluchten voor de politie die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Bij Binti rijpt een plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven. De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ... Lees meer »

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden. Maar wanneer ze op een dag met haar papa moet vluchten voor de politie die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Bij Binti rijpt een plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.


De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn ‘Red de Okapi Club’, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.


Winnaar Beste Film (door professionele jury) op het JEF festival

Winnaar Beste Film en eervolle vermelding door kinderjury op FIFEM (Internationaal Kinderfilmfestival Montréal)

Winnaar Beste Jeugdfilm op de Ensors

Openingsfilm Cinekid 2019

Winnaar Teen Choice award op Filmfestival Malta
KINOKIDSFESTIVAL


We halen Hollywood naar Merksem met een heus filmfestival. Het hele jaar werken kinderen bij de jeugddienst aan korte filmpjes die vóór de hoofdfilm getoond worden. Na de film is er nog een echt filmfeest met een receptie en leuke activiteiten.


 

Binti 8+ & Kinokidsfestival
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 19 januari 2022om 14:00
Schouwburg Noord
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86122/frede...