u bent hier

Frank Mercelis

Amusementsmuziek


Van smartlap tot Frans chanson. Van Nederlandstalige rock tot Wannes Van de Velde. Muzikant Frank Mercelis, onder andere ook zanger bij Eddy et les Vedettes, is niet voor één gat te vangen. Van smartlap tot Frans chanson. Van Nederlandstalige rock tot Wannes Van de Velde. Muzikant Frank Mercelis, onder andere ook zanger bij Eddy et les Vedettes,  is niet voor één gat te vangen. Zolang het ... Lees meer »

Van smartlap tot Frans chanson. Van Nederlandstalige rock tot Wannes Van de Velde. Muzikant Frank Mercelis, onder andere ook zanger bij Eddy et les Vedettes, is niet voor één gat te vangen.


Van smartlap tot Frans chanson. Van Nederlandstalige rock tot Wannes Van de Velde.

Muzikant Frank Mercelis, onder andere ook zanger bij Eddy et les Vedettes,  is niet voor één gat te vangen. Zolang het muziek is, klinkt het. En hokjes denken laat hij naar verluidt liever aan anderen over. Voor hem telt het lied dat een verhaal vertelt. En soms ook het verhaal achter dat verhaal.


Voor dit solo-optreden brengt hij een mix van eigen werk en covers. En mogelijk, zo liet hij ons weten, doet hij ook zijn befaamde buikdansact, geïnspireerd op het leven van Nicole en Hugo. Een aanrader!

Vlaanderen Feest
Kunstenplein
naast bib De Poort z/n
2600 Berchem
zo 12 juli 2020om 00:00zo 12 juli 2020om 17:00zo 12 juli 2020om 19:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
gratis
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/75040/frank-merc...