u bent hier

Foyer- en terrasconcert Croque Mondial

18 +

Pop en rock, 1.8.4.0.0 


Dit etno-folkduo koestert de furieuze wens om je mee te nemen op reis. Begeleid door viool en accordeon, hun onafscheidelijke reisgezellen, zingen ze in een tiental verschillende talen. Met humor en veel liefde geven deze dames op aanstekelijke wijze hun passie voor muziek uit Europa en elders door. Dit etno-folkduo koestert de furieuze en onverzadigbare wens om je mee te nemen op reis. Onder ... Lees meer »

Dit etno-folkduo koestert de furieuze wens om je mee te nemen op reis. Begeleid door viool en accordeon, hun onafscheidelijke reisgezellen, zingen ze in een tiental verschillende talen. Met humor en veel liefde geven deze dames op aanstekelijke wijze hun passie voor muziek uit Europa en elders door.

Dit etno-folkduo koestert de furieuze en onverzadigbare wens om je mee te nemen op reis. Onder muzikale begeleiding van een viool en een accordeon, hun onafscheidelijke reisgezellen, zingen ze in een tiental verschillende talen. Met humor en veel liefde geven deze dames met een hart voor Luik op aanstekelijke wijze hun passie voor muziek uit Europa en elders door. Hun set wordt ook opgeluisterd met eigen composities.

La Valise bracht in 2019 een eerste ep (8 nummers) uit.


​Marie Zinnen: viool et zang

Fanny Vadjaraganian: accordeon et zang

La Valise
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
woensdag 8 juli 2020om 12:00
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
gratis
www.stadsmagazijn.be/nl/event/70911/f...