u bent hier

Fotozoektochten 'Op trot met Lot & Bot' - De Maat


Naar jaarlijkse gewoonte zetten Lot & Bot vier fotozoektochten op touw in onze mooie gemeente. Deze zijn gratis en geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen. Download de zoektochten op  www.visitmol.be/lot-en-bot of haal ze gratis op bij een verdeelpunt. Lanceringsdata van de vier zoektochten zijn: 6 november: Rond de kerk - 3 km 6 november: Vossenpad  - 5 km 4 december: ... Lees meer »

Naar jaarlijkse gewoonte zetten Lot & Bot vier fotozoektochten op touw in onze mooie gemeente. Deze zijn gratis en geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen. Download de zoektochten op  www.visitmol.be/lot-en-bot of haal ze gratis op bij een verdeelpunt. Lanceringsdata van de vier zoektochten zijn: 6 november: Rond de kerk - 3 km 6 november: Vossenpad  - 5 km 4 december: De Maat - 3 km 18 december: Hoevenpad - 5 km Op 21 februari 2021 sluiten we alle zoektochten af en ...

Naar jaarlijkse gewoonte zetten Lot & Bot vier fotozoektochten op touw in onze mooie gemeente. Deze zijn gratis en geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen. Download de zoektochten op  www.visitmol.be/lot-en-bot of haal ze gratis op bij een verdeelpunt.

Lanceringsdata van de vier zoektochten zijn:
6 november: Rond de kerk - 3 km
6 november: Vossenpad  - 5 km
4 december: De Maat - 3 km
18 december: Hoevenpad - 5 km

Op 21 februari 2021 sluiten we alle zoektochten af en maken we de winnaars bekend op de Facebook-pagina @VisitMol.

De Maat
z/n
2400 Mol
Van 4 december 2020 tot 21 februari 2021(ma di wo do vr za zo
Visit Mol
gratis
toerisme@gemeentemol.be
014330785
www.visitmol.be/lot-en-bot