u bent hier

Fototentoonstelling AntwerpPhoto Iconobelge II

Fotografie


Belgische modefotografie in de unieke setting van Handelsbeurs Antwerpen. Iconobelge II toont een krachtige en uiteenlopende selectie modefotografen die stuk voor stuk een dialoog aangaan met de prachtige ruimtes op de eerste verdieping van Handelsbeurs Antwerpen (die normaal gezien niet publiek toegankelijk zijn). Er is werk te zien van onder meer Marc Lagrange, Lara Gasparotto, Harry ... Lees meer »

Belgische modefotografie in de unieke setting van Handelsbeurs Antwerpen. Iconobelge II toont een krachtige en uiteenlopende selectie modefotografen die stuk voor stuk een dialoog aangaan met de prachtige ruimtes op de eerste verdieping van Handelsbeurs Antwerpen (die normaal gezien niet publiek toegankelijk zijn).
Er is werk te zien van onder meer Marc Lagrange, Lara Gasparotto, Harry Gruyaert, Laetitia Bica, Stephan Vanfleteren, Frieke Janssens, Karel Fonteyne, Kurt Stallaert, Murielle Victorine Scherre,… Jong aanstormend talent naast ervaren meesters. Nooit eerder stonden deze fotografen zij aan zij. Een buitenkans dus, ook architecturaal. Elke dag te bezichtigen van 10.00 tot 18.00u tot en met 27 september 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Handelsbeurs Antwerpen
Ingang Twaalfmaandenstraat (zijstraat Meir) of Borzestraat (zijstraat Lange Nieuwstraat) - Q-Park Handelsbeurs: inrit Sint-Katelijnevest 55
2000 Antwerpen
Van di 1 september 2020 10:00 tot zo 27 september 2020 18:00
AntwerpPhoto
€ 12,0
handelsbeursantwerpen.be/iconobelge/
info@handelsbeursantwerpen.be
handelsbeursantwerpen.be/iconobelge