u bent hier

Fotografie: Initiatie Artistieke Beelden (online cursus)


Dit wordt een online cursus. Ingeschreven cursisten worden persoonlijk, via mail, op de hoogte gebracht.  FOTOGRAFIE: EEN INITIATIE ARTISTIEKE BEELDEN Wat is het verschil tussen een kiekje, een doorsnee beeld of een geslaagde artistieke foto? Hoe kan je foto’s maken met een uitgangspunt of een concept? Aan de hand van theorie, creatieve tips en beeldmateriaal proberen we in deze workshop ... Lees meer »


Dit wordt een online cursus. Ingeschreven cursisten worden persoonlijk, via mail, op de hoogte gebracht. FOTOGRAFIE: EEN INITIATIE ARTISTIEKE BEELDEN


Wat is het verschil tussen een kiekje, een doorsnee beeld of een geslaagde artistieke foto? Hoe kan je foto’s maken met een uitgangspunt of een concept?


Aan de hand van theorie, creatieve tips en beeldmateriaal proberen we in deze workshop duidelijk te maken welke ingrediënten nodig zijn om beelden anders, artistieker, te bekijken. Als rode draad worden belangrijke fotografen uit de geschiedenis onder de loupe genomen.


Breng tijdens de les ook je eigen werk mee op SD, draagbare harde schijf, USB-stick of afgeprint.


Wie Glenn Huyben is niet aan zijn proefstuk toe in Bonheiden en zal ons ook nu weer op een hele toegankelijke manier fotografie beter doen begrijpen
Wanneer maandag 8 en 15 maart 2021, telkens van 19 tot 21 u. 
Waar in je kot (online cursus)


€ 30


Max. 12 deelnemers
i.s.m. Vormingplus Regio Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden
Van ma 8 maart 2021 19:00 tot ma 15 maart 2021 22:00
GC 't Blikveld
€ 30,0
blikveld@bonheiden.be
015 50 28 70
ticketshop.ticketmatic.com/bonheiden/...